Gör rent med miljömärkta produkter.

Om oss

Med små val kan du göra stor skillnad

Grumme vill göra det enklare att göra mer hållbara val i vardagen. För att vi vill att du ska känna att du gör ett bra val både för ditt hem och vår planet när du väljer Grumme. Vi erbjuder ett brett sortiment av miljöanpassade och effektiva produkter som rengör ditt hem och dina kläder. Alla produkter är miljömärkta med Svanen eller Bra miljöval, och vissa förpackningar är gjorda i återvunnen plast och kartong. Många produkter är också veganmärkta med en certifiering från Vegan Society. I sortimentet hittar du allt från diskmedel, tvättmedel, sköljmedel i härliga dofter och såklart den älskade Grumme såpa.

Miljömärkt &
veganmärkt

Alla produkter från Grumme är miljömärkta med Svanen eller Bra Miljöval. Många produkter är veganmärkta.

Effektivt

Med Grumme kan du göra rent ditt hem och dina kläder. För visst kan miljömärkt även vara tufft mot fläckar?

Inspirerat av
svensk natur

Många av våra produkter kommer i härliga svenska dofter. Så att du kan drömma dig bort till din egna idyll.

Historia

Given plats i svenska hem sedan 1882

Vår historia

1882 startade Ferdinand Grumme ett såpasjuderi på Södermalm i Stockholm, ”Grumme & Son”, och Grumme såpa har länge haft en given plats i svenska hem. Än idag lever Ferdinand Grummes arv kvar i våra produkter. De innehåller råvaror som samtliga är valda med stor omsorg om vår natur och vi försöker att inte använda några onödiga tillsatser. Varje liten del räknas och ditt val gör skillnad.

Hållbarhet i varje led

Grumme strävar efter att göra varje del i produktion och användning så hållbar som möjligt. Därför försöker vi tänka innovativt och stödja initiativ som Bower som främjar ett cirkulärt tänkande.

Om Grumme

Vill du veta mer?